Wereldlichtjesdag 2014 Stichtse Vecht

Park Boom en Bosch aan de Markt te Breukelen
Zondag 14 december 2014 aanvang 18.30 uur.

Op Wereldlichtjesdag worden er op de tweede zondag van december om 19.00 uur plaatselijke tijd overal ter wereld kaarsjes aangestoken om alle overleden kinderen te gedenken. Zo gaat er in 24 uur tijd een cirkel van licht de wereld rond. Een cirkel die verbinding brengt tussen mensen die een kind moeten missen.

Iedereen die zich op welke wijze dan ook betrokken voelt is op
14 december vanaf 18.30 uur welkom bij de muziektent in park Boom en Bosch aan de Markt te Breukelen.

Om 18.45 uur start het programma. We verwachten tegen 19.30 uur af te ronden. Na afloop is er koffie en thee.

Als je een kaarsje wilt komen branden en de naam van een overleden kind wilt laten noemen is het fijn als je je aanmeldt. Liefst voor vrijdag 12 december per email of anders per telefoon. Geef de naam door met geboortedatum en overlijdensdatum. Aanmelden bij aankomst op zondagavond 14 december is uiteraard ook mogelijk.

Waar: Muziektent Boom en Bosch aan de Markt in Breukelen
Wanneer: zondag 14 december om 18.30 uur
Meenemen: waxinelichtje in houder/potje of een graflichtje
Aanmelden: email: wereldlichtjesdagstichtsevecht@outlook.com
telefoon: 06 538 377 17 Sander van der Spek

Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is. Je kind blijft immers je kind! Voor altijd in je hart en gedachten!
 
De wereld wordt zo even letterlijk wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben en daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.
 
Locatie volgt