Tarief & Prijsbeleid

De kracht van Rondom Leven & Dood is het bieden van dienstverlening op basis van expertise en ervaring in uitvaartverzorging. Kwaliteit staat voorop, overeenkomstig uw persoonlijke eisen en wensen.

Eigen bijdrage positief voor rouwproces

Eenmaal in contact met een uitvaartverzorger, is ontzorgen een term die regelmatig valt. Onderdelen van een uitvaart zelf regelen en organiseren, kan een positieve bijdrage leveren aan het rouwproces. Vanzelfsprekend ondersteunt Rondom Leven & Dood u hierbij zoveel mogelijk.

Transparant in communicatie en tariefstelling

Heldere, overzichtelijke prijsafspraken rond de geboden diensten en producten. Rondom Leven & Dood heeft gekozen voor een eigentijdse, vooruitstrevende wijze van aanbieden. Dus geen onzichtbare winstmarges op artikelen als de uitvaartkist, het rouwvervoer, drukwerk, drankjes enzovoort. U ontvangt na het eerste inventariserende gesprek een begroting/opdrachtformulier. Daarin staan de te verwachten kosten van de artikelen, uren en kilometers.

Beste kwaliteit, eerlijke prijs

Zo kan Rondom Leven & Dood u de beste kwaliteit voor de beste prijs garanderen. Gezamenlijk nemen we de begroting door en bevestigen we de gemaakte afspraken. Dat voorkomt verrassingen achteraf. Om u alvast enig idee te geven: gemiddeld genomen kost een uitvaart van € 5.000 tot € 9.000. Ook goed om te weten: de kosten van de uitvaart zijn aftrekbaar van de erfbelasting.

Als u een uitvaartverzekering heeft, kunt u Rondom Leven & Dood gewoon inschakelen.