Wereldlichtjesdag Stichtse Vecht
Zondag 13 december 2015
Park Boom en Bosch aan de Markt in Breukelen

Het samenkomen en aansteken van kaarsjes kan het leven van de nabestaanden letterlijk en figuurlijk verlichten. Wereldlichtjesdag is een moment om in verbinding met elkaar, het licht voor alle overleden kinderen te laten schijnen.

Waar

Muziektent Boom en Bosch

aan de Markt in Breukelen.
Parkeren kan op de parkeerplaats bij Albert Heijn. De herdenking vindt buiten plaats. Kleed je dus lekker warm aan!

Wanneer

Zondag 13 december 2015 om 18.45 uur tot ca. 19.30. Voor wie nog even wil blijven is er koffie en thee.

Wat

We komen samen en vormen een kring van licht. Met het noemen van hun namen en met gedichten, teksten, muziek, licht en stilte staan we samen stil bij alle kinderen die zijn overleden.
Zo gaat er in 24 uur een cirkel van licht de wereld rond. Een cirkel die verbinding brengt tussen alle mensen die hun kind, kleinkind, broer of zus moeten missen. Het maakt niet uit hoe oud het kind was, hoe lang het al geleden is of wat de relatie is met het overleden kind. Ook vrienden, buren of andere mensen die zich betrokken voelen bij het verlies van een kind zijn van harte welkom.

Meenemen

We maken met alle aanwezigen een kring van licht, in de vorm van een hart. Je kunt het hart vullen met een eigen, al dan niet versierd, waxinelichtje in een houder of pot, of een graflichtje.

Als je de naam van een overleden kind wilt laten noemen, geef zijn of haar naam, de leeftijd en datum van overlijden. Dit kan telefonisch of via e-mail aan ons door. De contactgegevens vind je op de achterzijde van deze folder.
Natuurlijk kun je ook op de avond zelf de naam van een kind nog doorgeven.

Zo hopen wij met elkaar veel mensen tot steun te kunnen zijn.